Trött på att betala för mycket, vi erbjuder lösning utan gränser

OM OSS

IMKH Konsult är växande redovisningsbyrå och uthyrning av våra konsulter i olika branscher med ambitiösa framtidsplaner. Vi arbetar strukturerat och proaktivt för att förverkliga våra kunders drömmar inom Sverige, Norden och EU Regionen.

 

Vi arbetar tillsammans med er och kommer överens redan från dag ett

Avtal på dina villkor


Vi har många års erfarenhet från näringslivet som företagare och har både nationella och internationella utbildningar och erfarenheter. Som konsult är vi specialiserade och assisterar våra kunder genom att fokusera på arbete och planer i arbetsprocessen. Vi tar in roll med stort engagemang och förtroende från våra kunder, där når vi kundens mål och resultat. Med internationell erfarenhet, kompetens, god service, konkurrenskraftiga priser och unikt service utbud arbetar vi mot kundens mål som bidrar till kundens lönsamhet. Vår filosofi är att alltid att sätta kunden i fokus och erbjuda från enstaka arbete och ekonomiska tjänster till lönsamma lösningar.

 

Vi anpassar och utvecklar våra tjänster efter marknadens efterfrågan och har samlat erfarenheter med bästa konsulter inom oss som är snabba, noggranna, engagerade och vana att arbeta med en mängd olika branscher samt med det stora gemensamma intresset enligt kundens behov.

 

Våra kännetecken är:

Hög Kompetens och god Service

Konkurrenskraftiga kompetens

Unikt Serviceutbud

 

Vi har tystnadsplikt om våra uppdrag och behandlar all information med sekretess. Vi har samarbetspartner som hjälper oss med Juridisk hjälp.

IMKH © Copyright 2016   |    D3 Studio

Trött på att betala för mycket, vi erbjuder lösning utan gränser

OM OSS